Nozvezh Yod-Kerc'h

Emañ abadenn Yod-Kerc'h o tostaat : d'ar sadorn 8 a viz Ebrel er Presbital Kozh e vo debret yod-kerc'h fardet e brezhoneg gant perzhidi an atalier bet goude merenn. Setu program an devezh :

 

2 eur 30 goude merenn : atalier fardañ yod-kerc'h e brezhoneg

7 eur 30 noz : digor-kalon : chistria ha sonerezh

ha da c'houde : koan yod-kerc'h, beilhadeg kontet ha kanet

 

Priz an nozvezh : roit 'pezh 'peus c'hoant !

 

Le samedi 8 avril, au Presbital Kozh, on mangera le yod-kerc'h, la bouillie d'avoine préparée en breton lors de l'atelier de l'après-midi. Voici le programme de la journée :

 

14 h 30 : atelier de fabrication de la bouillie d'avoine en breton

19 h 30 : apéritif chistria en musique

Et ensuite : repas yod-kerc'h, veillée contée et chantée

 

Prix de la journée : donnez ce que vous voulez !

 

Darempred / Contact : Oaled Landelo

Écrire commentaire

Commentaires: 0